آمپول Victoza

ساخت وبلاگ

آمپول Victoza شبیه به یک هورمون است که به طور طبیعی در بدن تولید مى شود و به کنترل قند خون، سطح انسولین و هضم کمک مى کند.

آمپول ویکتوزا همراه با رژیم غذایی و ورزش برای بهبود کنترل قند خون در بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع ٢ استفاده می شود.

آمپول ویکتوزا معمولا پس از سایر داروهای دیابتی بدون موفقیت مورد آزمایش قرار می گیرد. آمپول ویکتوزا برای درمان دیابت نوع ١ نیست.

چگونه باید از آمپول ویکتوزا استفاده کنم؟

از Saxenda و Victoza با هم استفاده نکنید. این دو علامت حاوی یک عنصر فعال هستند اما نباید آنها را با هم ترکیب کرد. آمپول ویکتوزا معمولا یک بار در روز داده می شود. پیروی از تمام دستورالعمل ها در مورد برچسب تجویزی خود را دنبال کنید پزشک ممکن است گاهی اوقات دوز خود را تغییر دهد. از این دارو در مقادیر بیشتر یا کم تر یا طولانی تر استفاده نکنید.

آمپول ویکتوزا روزانه با یا بدون غذا تزریق می شود. به شما نشان داده خواهد شد که چگونه در خانه تزریق کنید.

قند خون پایین (هیپوگلیسمی) می تواند برای هر کسی که دیابت دارد، اتفاق بیفتد. علائم آن عبارتند از سردرد، گرسنگی، عرق کردن، تحریک پذیری، سرگیجه، حالت تهوع، افزایش سرعت ضربان قلب، و احساس اضطراب یا لرزش. برای درمان دیابت همیشه یک منبع شکر مثل آب میوه، آبنبات ، کشمش یا نوشابه های گازدار همراه خود داشته باشید.

پزشک شما می تواند یک کیت تزریقی اضافی برای تزریق گلوکاگون تجویز کند تا در صورت داشتن هیپوگلیسمی شدید و عدم دسترسى به خوراکى و نوشیدنی، آن را تزریق کنید.

همچنین علائم قند خون بالا (هیپرگلیسمی) نظیر افزایش تشنگی یا ادرار، تاری دید، سردرد و خستگی دیده مى شود.

سطح قند خون می تواند تحت تاثیر استرس، بیماری، جراحی، ورزش، مصرف الکل یا صرف غذا قرار بگیرد. قبل از تغییر دوز یا برنامه دارو، از پزشک خود بپرسید.

فقط یک بار از سوزن یکبار مصرف استفاده کنید. آمپول ویکتوزا تنها بخشی از یک برنامه کامل درمان است که ممکن است شامل رژیم غذایی، ورزش، کنترل وزن، آزمایش قندخون منظم و مراقبت های ویژه پزشکی نیز باشد. دستورالعمل های دکتر خود را دنبال کنید.

هرگز سرنگ تزریق، کارتریج یا سرنگ با شخص دیگری را مصرف نکنید حتی اگر سوزن تغییر کرده باشد. به اشتراک گذاری این سرنگ ها می تواند عفونت ها یا بیماری را از یک فرد به فرد دیگر منتقل کند.

دوز آمپول ویکتوزا 

دوز معمولى بزرگسالان برای دیابت نوع ۲

دوز اولیه: ۰٫۶ میلی گرم زیر جلدی یک بار در روز به مدت ۱ هفته؛ این دوز به منظور کاهش نشانه های دستگاه گوارش در نظر گرفته شده و دوز موثر برای کنترل گلیسمی نیست.

دوز نگهدارنده: تزریق ۱،۲ میلی گرم به صورت زیر جلدى یک بار در روز؛ اگر کنترل گلیسمی قابل قبول نباشد، ممکن است به مقدار ۱٫۸ میلی گرم به صورت زیر جلدی یک بار در روز افزایش یابد.

حداکثر دوز: ۱٫۸ میلی گرم یکبار در روز

توصیه های دارویی آمپول ویکتوزا Victoza

آمپول دیابت

# مارک Saxenda liraglutide با رژیم غذایی و ورزش برای کمک به افراد در لاغرى در شرایط خاصی از سلامت استفاده می شود. مارک Saxenda برای درمان نوع ١ یا دیابت نوع ٢ نیست. از Saxenda و Victoza با هم استفاده نکنید.

# اگر چندین نوع نئوپلاسم غدد درون ریز (تومور در غدد)، سابقه ى شخصی یا خانوادگی سرطان مدولاری، دیابت وابسته به انسولین یا کتواسیدوز دیابتی دارید از آمپول ویکتوزا استفاده نکنید.

# در مطالعات حیوانی، لیگرگلوتید سبب ایجاد تومورهای تیروئید یا سرطان تیروئید می شود. هنوز مشخص نیست که آیا این اثرات در افراد با استفاده از دوزهای منظم رخ می دهد یا خیر.

# در صورت وجود علائم تومور تیروئید، مانند تورم گردن، مشکل در بلعیدن ، تغییر صدا یا تنگی نفس با پزشک خود تماس بگیرید.

# اگر شما حساس به لیگرگلوتیید، دارای چند نوع نئوپلاسم اندوکرین (تومور در غدد)، سابقه ى شخصی یا خانوادگی کارسینوم مدولار تیروئید (یک نوع سرطان تیروئید) یا کتواسیدوز دیابتی دارید، نباید از آمپول ویکتوزا استفاده کنید.

#در افراد کمتر از ۱۸ سال تزریق این آمپول ممنوع است.

تزریق آمپول ویکتوزا در بارداری

معلوم نیست که آمپول ویکتوزا به یک کودک متولد نشده آسیب مى رساند یا خیر؟ اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، به پزشک خود بگویید.

معلوم نیست که آیا لیارگلوتیید به شیر مادر منتقل می شود و یا می تواند به یک کودک شیر خوار آسیب برساند. هنگام استفاده از این دارو نباید شیر دهید.

عوارض جانبی آمپول ویکتوزا

آمپول Victoza می تواند هضم را کُند کند و ممکن است بدن شما برای جذب هر گونه داروئی که از طریق دهان مصرف می کنید، طولانی کند. در صورتی که هر یک از علائم زیر را دارید به پزشک خود مراجعه کنید:

عوارض مصرف ویکتوزا

– تپش قلب

– تغییرات ناگهانی در خلق یا رفتار، افکار خودکشی

– تهوع و استفراغ شدید یا اسهال

– نشانه های تومور تیروئید: تورم در گردن، مشکل بلع، احساس تنگی نفس

– مشکلات کیسه صفرا مانند: تب، درد معده، زردی (زرد شدن پوست یا چشم )

– علائم پانکراتیت: درد شدید در معده فوقانی به عقب، تهوع با استفراغ یا بدون استفراغ، ضربان قلب سریع

– قند خون شدید: ضعف شدید، سردرگمی، لرزش، عرق کردن، تپش قلب، مشکل در صحبت کردن، تهوع، استفراغ، تنفس سریع، غش کردن و تشنج (تشنج)

– مشکلات کلیه: ادرار دردناک و دشوار، تورم در پاها یا مچ پا، احساس خستگی یا کمبود نفس

مشاوره و اطلاعات دارویی دکتر فاریابی ...
ما را در سایت مشاوره و اطلاعات دارویی دکتر فاریابی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : pardiskmu87a بازدید : 250 تاريخ : پنجشنبه 10 آبان 1397 ساعت: 22:47